Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
Sambata: 09.00 - 12.00

Despre noi

Infiintata in anul 1993, Firtes 93 SRL isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. 

Compania Firtes 93 SRL va pune la dispozitie produse de calitate la preturi competitive materiale pentru constructii si de uz gospodaresc . Firma noastra are un personal de 40 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. 

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. In cadrul companiei Firtes 93 SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.  

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie conform asteptarilor dumneavoastra, Firtes 93 va pune la dispozitie o echipa dinamica,  deschisa si temeinic pregatita in domeniul materialelor pentru constructii. In orice moment, potrivit celor mai diverse dorinte si necesitati, echipa noastra de profesionisti va poate oferi informatii corecte respectind standardele, normele si legislatia in vigoare.

Seriozitatea cu care este abordat orice proiect, disponibilitatea si flexibilitatea fata de parteneri manifestate in intimpinarea dorintelor lor, calitatea produselor comercializate si profesionalismul angajatilor reprezinta garantia unor colaborari eficiente si pe termen lung.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.  
Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. 
 
Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.
 
Va multumim pentru vizita facuta site-ului nostru.